Klikkaa tapahtuman otsikkoa saadaksesi lisätietoja:

IN-WORK International Webinaari
> torstai 1. helmikuuta 2024 (Online)

Konsortio järjesti 1. helmikuuta 2024 menestyksekkäästi IN-WORK International -webinaarin. Tilaisuudessa esiteltiin tuleva pilotointivaihe, jossa testataan innovatiivisia työelämään integroituja oppimistoimia, jotka on kehitetty antamaan erityistarpeita omaaville nuorille mahdollisuus päästä työmarkkinoille. Maceratan yliopiston johdolla konsortio kertoi tavoitteistaan, edistymisestään ja menestystarinoistaan.

Tutustu tilaisuudessa esiteltyihin dioihin ja ota yhteyttä, jos haluat olla mukana!

IN-WORK International -webinaarin diat

In-Work-hankkeen pilottitestin levittämispäivä
> keskiviikko 10 huhtikuu 2024 (Espanja)

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa tulevasta In-Work-hankkeen pilottikokeilun levittämispäivästä, joka on keskeinen vaihe matkallamme kohti osallistavaa koulutusta ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Se järjestetään ensi keskiviikkona 10. huhtikuuta klo 11.00 Sala de Juntesissa, Campus Catalunyalla.

Esityslistamme:

  • 11:00: Ilmoittautuminen
  • 11:15: Sílvia Alcoverro Puey ja Pau Palau Riquelme Universitat Rovira i Virgili -yliopistosta esittelevät pilottikokeen.
  • 11:30 – 13:30: Inklusiivisen opetuksen menestystarinoita.
    Tapaus 1: Innovaatio Rubikin kuution avulla: Mònica Boladeres Lloses, PDI Universitat Rovira i Virgili -yliopistosta ja Rubikidsin perustaja.
    Tapaus 2: Jesús Cayela Aguilera, Entitat Educativa Viu Lleuren perustaja ja puheenjohtaja, ”Kolmiosainen koulutusjärjestelmä”.

Kuka tukee oppijaa? Iltapäivän työpaja oppimisen tuen asiantuntijoille
> tiistai 23. huhtikuuta 2024 (Suomi + Online)

IN-WORK-hankkeen suomalainen tiimi järjestää iltapäivällä työpajan SEN-opettajat, opinto-ohjaajille ja muille korkeakoulujen opetuksen ja ohjauksen ammattilaisille. Työpajan pääajatuksena on keskustella HI-opiskelijoiden erityisistä koulutustarpeista ja yksilöllisen tuen toteuttamisesta työelämässä integroituvassa oppimisessa (WIL). Työpaja järjestetään Jamkin ammatillisen opettajankoulutuksen koulussa tiistaina 23. huhtikuuta kello 12.00-15.30. Työpajaan on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Se pidetään suomeksi.

Katso lisää verkkosivuilta Kuka tukee oppijaa? Oppimisen tuen asiantuntijoiden iltapäivä | Jamk ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen on avoinna 15. huhtikuuta asti.

Uraorientaation webinaari
> torstai 9. toukokuuta 2024 (Online)

Maceratan yliopisto järjestää yhteistyössä Manpowerin kanssa urasuuntautumiswebinaarin, joka on suunnattu mies- ja naisopiskelijoille, jotka haluavat luoda mielekkäitä oppimiskokemuksia työelämässä. Osallistu!