IN-WORK Internationalin Webinaari Esittelee Tulevan Pilotointivaiheen

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

IN-WORK-hankkeen seuraavan vaiheen aloittamisen yhteydessä konsortio järjesti eilen, 1. helmikuuta 2024, kiinnostavan kansainvälisen webinaarin.

Verkkotapahtuman tavoitteena oli esitellä IN-WORK-hanketta laajemmalle yleisölle ja herättää innostusta tulevaa pilotointivaihetta varten. Tässä vaiheessa testataan innovatiivisia työelämään integroituja oppimistoimia, joiden tarkoituksena on helpottaa erityistarpeita omaavien nuorten pääsyä työmarkkinoille. Tämä on merkittävä virstanpylväs hankkeen aikataulussa, ja se vie hanketta askeleen lähemmäs kokonaistavoitetta, joka on erityistarpeita omaavien nuorten voimaannuttaminen työelämään pääsyssä.

Konsortion pääkumppanin, Maceratan yliopiston, vetämässä webinaarissa esiteltiin kattava katsaus hankkeeseen, sen visio, tavoitteet ja tähän mennessä saavutettu edistys.

Rovira I Virgili -yliopisto esitteli yksityiskohtaisesti konsortion ponnistelut kokeiluprotokollan laatimiseksi, joka muodostaa perustan tulevalle kokeiluvaiheelle.

Tämän jälkeen JAMK-yliopisto esitteli käytännön esimerkkejä oppilaitoksessaan toteutetuista työelämään integroiduista oppimistoimista ja jakoi arvokkaita näkemyksiä ja menestystarinoita.

Eucen päätti tilaisuuden valottamalla hankkeen levitystoimia ja korostamalla tavoitteita ja tähänastista edistystä.
IN-WORK-kumppanit esittelivät mielellään yhteistyötään ja kiittivät kaikkia osallistujia heidän kiinnostuksestaan hanketta kohtaan.

Resurssit ovat ladattavissa

Konsortio kehottaa kiinnostuneita osapuolia tutustumaan verkkosivustoon, jossa kaikki tähän mennessä laaditut raportit, oppaat ja materiaalit ovat vapaasti saatavilla verkossa ja ladattavissa.

Kaikki, jotka haluavat kuulla lisää tai osallistua tulevaan pilotointivaiheeseen, voivat ottaa yhteyttä IN-WORK-tiimiin.