El Webinar Internacional IN-WORK Presenta la Propera Fase de Pilotatge

Amb motiu de l’inici de la següent fase del projecte IN-WORK, el consorci va organitzar amb èxit un interessant seminari web internacional ahir, 1 de febrer de 2024.

L’esdeveniment en línia tenia com a objectiu presentar el projecte IN-WORK a un públic més ampli i generar emoció per a la pròxima fase de pilotatge. En aquesta fase es posaran a prova les activitats innovadores d’aprenentatge integrat en el treball destinades a facilitar l’entrada de joves amb necessitats especials en el mercat laboral. Es tracta d’una fita important en el cronograma del projecte i fa un pas més cap a l’objectiu general d’apoderar joves amb necessitats especials per incorporar-se a la plantilla.

Liderat per la Universitat de Macerata, el soci principal del consorci, el seminari web va proporcionar una visió completa del projecte, esbossant la seva visió, objectius i el progrés aconseguit fins a la data.

La Universitat Rovira i Virgili va detallar els esforços del consorci en l’elaboració del protocol de pilotatge, que forma la base per a la pròxima fase de pilotatge.

La Universitat JAMK va mostrar exemples pràctics d’activitats d’aprenentatge integrats en el treball implementades a la seva institució, compartint idees valuoses i històries d’èxit.

Eucen va tancar l’esdeveniment llançant llum sobre les activitats de difusió del projecte, destacant els objectius i el progrés fins a la data.

Els socis de l’IN-WORK van estar contents de presentar el seu treball col·laboratiu i van agrair a tots els participants el seu interès en el projecte.

Els recursos estan disponibles per baixar

El consorci convida a les parts interessades a consultar la pàgina web, aquí, tots els informes, guies i materials que s’han desenvolupat fins ara estan disponibles gratuïtament per a la seva consulta en línia i per a la seva descàrrega.

Qualsevol persona interessada a sentir més o involucrar-se en la propera fase de pilotatge és benvinguda per posar-se en contacte amb l’equip IN-WORK.