Inici de la prova pilot a la URV

Ja estem en marxa!!!

El dia 1 de febrer, vam iniciar a la #URV la prova pilot del projecte #EramusPlus In-Work. Aquesta iniciativa pionera té com a objectiu principal fomentar l’aprenentatge integrat en el treball, l’aprenentatge-servei (APS) i la realització de projectes pràctics per a fomentar la inclusió laboral de joves amb necessitats especials .

La prova pilot proporcionarà oportunitats d’AIT adaptades a les necessitats específiques de 14 estudiants universitaris i 7 estudiants no universitaris, assegurant un entorn inclusiu i accessible. Més d’11 entitats del territori ens ajudaran en aquest procés. Així promovem la col·laboració amb la comunitat local amb un enfocament inclusiu, garantint que els estudiants amb necessitats especials puguin participar activament en les activitats i el projectes que s’han dissenyat amb les entitats del territori.

Amb aquesta prova pilot inclusiva, la URV reafirma el seu compromís amb la diversitat i l’equitat, assegurant que tots els estudiants, independentment de les seves capacitats, puguin beneficiar-se plenament de l’educació universitària. Des del Projecte #InWork volem que la prova pilot serveixi com a exemple per altres institucions educatives interessades en promoure la diversitat en l’aprenentatge integrat en el treball.