El projecte IN-WORK publica guia metodològiques per a les activitats d’aprenentatge integrades en el treball

En un esforç per crear una via més inclusiva i accessible cap al mercat laboral, el Projecte IN-WORK es complau a anunciar la publicació de les seves directrius pedagògiques, titulades “Guia metodològica per dissenyar, desenvolupar i implementar activitats d’aprenentatge integrades en el treball”.

A qui va dirigida aquesta guia?

Aquesta guia està dirigida als professors universitaris i al personal que supervisa als estudiants amb necessitats especials. S’ha dissenyat per a orientar eficaçment el procés de disseny, desenvolupament i aplicació d’activitats d’aprenentatge integrat en el treball (AIT) amb l’objectiu d’influir positivament en les perspectives d’ús dels estudiants.

En proporcionar als educadors, les institucions i els estudiants les eines i els recursos que necessiten, aquest projecte s’encamina cap a la creació d’un mercat laboral més equitatiu i divers.

Què pot trobar en aquesta guia?

Aquesta completa guia ofereix un tresor d’eines per a utilitzar el model d’aprenentatge integrat en el treball en l’ensenyament. Aprofundeix en el concepte d’aprenentatge integrat en el treball, posant l’accent en els reptes i oportunitats únics als quals s’enfronten els estudiants amb necessitats especials en l’ensenyament superior. Proporciona un enfocament sistemàtic, oferint orientació i perspectives sobre les activitats que poden dur-se a terme.
A més, ofereix una guia estructurada per als educadors, donant-los suport al llarg de les diverses etapes del procés d’aprenentatge integrat en el treball, abastant els preparatius abans, durant i després de l’experiència. Finalment, el document també subratlla la importància de les mesures de suport durant l’aprenentatge integrat en el treball i la cooperació fonamental entre les institucions educatives i els llocs de treball.

Com accedir a aquesta guia?

Per a accedir a la guia completa, premi aquí.