Formació per a la inclusió a la URV. El Projecte#INWORK forma als formadors i personal tècnic

Motivacions dels participants:

Trenta dos participants, entre personal docent i personal tècnic de la URV, es formen aquest dies en aprenentatge integrat en el treball per a estudiants amb necessitats especials.
Entre els docents participants trobem gran varietat de perfils i experiències. Molts docents, ja familiaritzats amb estudiants amb necessitats especials, busquen ampliar els seus coneixements. Alguns ens han expressat la necessitat de més informació i recursos per part de la institució. D’altres s’han trobat recentment amb casos específics i tenen una motivació personal en la nostra formació. També comptem amb docents coordinadors d’assignatures de pràctiques externes.
La qualitat docent és la preocupació central del personal tècnic que participan en el curs. Tècnics de qualitat docent i d’accessibilitat digital, així com personal d’atenció a l’estudiant i de l’oficina de compromís social, s’han unit al curs per integrar atendre millor els estudiants amb necessitats.

Resultats i col·laboracions:

La formació s’ha realitzat en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV, el servei de Recursos Humans de la URV, i el Grup de recerca Social and Business Research Lab. Això ha permès la difusió eficaç del Projecte In-Work, arribant a 2.085 docents i 699 membres del personal d’administració de la URV.

Impacte estratègic:

Després de converses amb la Dra. Montessat Pinent, Vicerectora de projectes docents i estudiants, el curs s’integrarà en el nou Pla Estratègic de Docència de la URV. Això significa que el curs del Projecte #InWork serà una part essencial del desenvolupament professional dels nostres docents i personal tècnic. La seva sostenibilitat està garantida!

Un futur inclusiu:

Aquesta iniciativa reafirma el nostre compromís amb la inclusió i l’accessibilitat en l’educació. Estem orgullosos de contribuir a un model d’aprenentatge adaptat a totes les necessitats.