Celebrant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: Tarragona acull el Projecte IN-WORK

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l’Ajuntament de Tarragona està organitzant diversos esdeveniments per promoure una societat més inclusiva. El 3 de desembre és un dia significatiu dedicat a celebrar les capacitats de les persones amb discapacitat.

La prova pilot del Projecte IN-WORK es presentarà el 30 de novembre, ja que és una iniciativa important dissenyada per crear una cultura inclusiva, reduint la bretxa entre l’educació i el món laboral per a les persones amb discapacitat. Això s’aconsegueix mitjançant l’adopció de mètodes d’aprenentatge integrats al treball, incloent pràctiques i beques. Com a part del projecte IN-WORK, es durà a terme un curs de formació de 150 hores acreditat per la Fundació URV, programat per funcionar de febrer a juny de 2024. Un mínim de 14 estudiants universitaris es beneficiaran de l’experiència.

La prova pilot compta amb el suport de la Fundació ONCE, una organització dedicada a promoure la inclusió social i el benestar de les persones amb discapacitat. La Fundació ONCE e participa activament en iniciatives relacionades amb l’accessibilitat, la formació professional, l’ocupació i la integració social.

L’esdeveniment està obert a estudiants, famílies, organitzacions i empreses interessades en col·laborar, convertint-se en una oportunitat valuosa per a tots aquells que busquen donar suport i celebrar la inclusió.

Uneix-te a nosaltres en la celebració de la inclusió! Pots registrar-te per a la presentació del Projecte IN-WORK aquí.

Foto de Estudiant amb discapacitat en formació
Estudiant amb discapacitat en formació