Jornada Next Tarragona

El 5 de juliol de 2023, es va celebrar la 1a Jornada Next Tarragona (Next Diversity and Business Programme)al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona, amb una durada de 3 hores. Va ser una trobada de sinergies i col·laboracions entre organitzacions i empreses amb l’objectiu comú de promoure la diversitat en l’àmbit empresarial, reuniint 60 persones dels sectors social i empresarial (adjuntem la llista d’assistents).

La conferència va comptar amb la participació de M. Victoria Forns Fernández, Catedràtica d’Inclusió Social a la Universitat Rovira i Virgili; Àngels Brull, Vicepresidenta de PIMEC Tarragona; Marta Cid Pañella, Secretària del Consell d’Administració d’ECAS i Gerent de la Fundació Gentis.

La Dra. Teresa Torres‐Coronas va impartir una conferència titulada “La Diversitat com a Desafiament: Què Farem?” sobre l’experiència inspiradora de l’INSERLAB i el Projecte IN-WORK de la URV en la inclusió laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i la transformació que ha comportat tant per als participants com per a la universitat.

Gemma Pedra i Barés de l’Associació Reintegra va moderar el panell d’experiències amb organitzacions i empreses involucrades en el Programa #NextDiversity, amb la participació d’Ainhoa Carbonell (Fundació per a la Formació i l’Ocupació), Nil Martínez (Fundació Eveho), Rosalia Usach (Cooperativa Suara), així com Santi Bartolomé (INDUSTRIAS PRECIBER SA) i José María Alcantara Jofre (J.M Alcántara, S.L).

L’esdeveniment va concloure amb una activitat de xarxa per a la diversitat, facilitada per Juanjo Villalobos de Gettingcontacts, i amb paraules de cloenda de Marta Cid i Héctor Pérez Montlleó, Director d’Ocupació i Formació de PIMEC.