Tarragona Seuraava konferenssi

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

Heinäkuun 5. päivänä 2023 järjestettiin Rovira i Virgili -yliopiston Katalonian kampuksella Tarragonassa 1. Tarragona Next -konferenssi (Next Diversity and Business Programme), joka kesti kolme tuntia.
Kyseessä oli organisaatioiden ja yritysten välinen synergia- ja yhteistyökokous, jonka yhteisenä tavoitteena oli monimuotoisuuden edistäminen liike-elämän alalla, ja se kokosi 60 henkilöä yhteiskunta- ja liike-elämän aloilta.

Konferenssiin osallistuivat Rovira i Virgili -yliopiston sosiaalisen osallisuuden professori Victoria Forns Fernandez, PIMEC Tarragonan varapuheenjohtaja Àngels Brull, ECAS:n hallituksen sihteeri ja Gentis-säätiön johtaja Marta Cid Pañella.

Tohtori Teresa Torres-Corona piti luennon ”Moninaisuus haasteena: mitä me teemme?” URV:n INSERLAB- ja IN-WORK-hankkeen inspiroivista kokemuksista kehitysvammaisten nuorten työllistymisessä ja muutoksesta, jonka se on saanut aikaan sekä osallistujille että yliopistolle.

Gemma Pedra i Barés Reintegra-yhdistyksestä moderoi #NextDiversity-ohjelmaan osallistuvien organisaatioiden ja yritysten kokemuspaneelia, johon osallistuivat Ainhoa Carbonell (Koulutus- ja työllistämissäätiö), Nil Martínez (Eveho-säätiö), Rosalia Usach (Suara-osuuskunta) sekä Santi Bartolomé (INDUSTRIAS PRECIBER SA) ja José María Alcantara Jofre (J.M Alcántara, S.L).

Tapahtuman päätteeksi järjestettiin Gettingcontactsin Juanjo Villalobosin järjestämä verkostoitumistilaisuus monimuotoisuuden edistämiseksi, ja loppupuheenvuorot pitivät Marta Cid ja PIMECin työllisyys- ja koulutusjohtaja Héctor Pérez Montlleó.