Kansainvälisen vammaisten päivän juhliminen: Tarragona isännöi IN-WORK-projektia

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

Tarragonan kaupunginvaltuusto järjestää kansainvälisen vammaisten päivän kunniaksi erilaisia ​​tapahtumia osallistavamman yhteiskunnan edistämiseksi. Joulukuun 3. päivä on merkittävä päivä, joka on omistettu vammaisten yksilöiden vahvuuksien kunnioittamiseen samalla kun edistetään tietoisuutta ja koulutusta koko yhteiskunnassa.

IN-WORK-projektin pilottitesti esitellään 30. marraskuuta, sillä se on tärkeä aloite, jonka tarkoituksena on luoda osallistavaa kulttuuria kuromalla umpeen koulutuksen ja vammaisten työelämän välistä kuilua. Tämä saavutetaan ottamalla käyttöön työhön integroituja oppimismenetelmiä, mukaan lukien työharjoittelut ja palveluoppimisprojektit. Osana IN-WORK-projektia järjestetään Fundació URV:n akkreditoima 150 tunnin koulutus, jonka on määrä kestää helmikuusta kesäkuuhun 2024. Vähintään 14 korkeakouluopiskelijaa hyötyy tästä kokemuksesta.

Pilottitestiä tukee Fundación ONCE, järjestö, joka on sitoutunut edistämään vammaisten sosiaalista osallisuutta ja hyvinvointia. Fundación ONCE on aktiivisesti mukana saavutettavuuteen, ammatilliseen koulutukseen, työllisyyteen ja sosiaaliseen integraatioon liittyvissä aloitteissa.

Tapahtuma on avoin yhteistyöstä kiinnostuneille opiskelijoille, perheille, organisaatioille ja yrityksille, joten se on arvokas tilaisuus kaikille, jotka haluavat tukea ja juhlia osallisuutta.

Liity kanssamme juhlimaan osallisuutta! Voit ilmoittautua IN-WORK Project -esittelyyn tästä.

Vammainen opiskelija koulutuksessa
Vammainen opiskelija koulutuksessa