IN-WORK-hankkeen tuleva kansainvälinen kokous Rovira i Virgili -yliopistossa ja INSERLAB-aloite

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uutiset

Tuleva IN-WORK-hankkeen kolmas kansainvälinen hankekokous, joka järjestetään Rovira i Virgili -yliopistossa Tarragonassa Espanjassa, on merkittävä tapahtuma, joka yhdistää osallistuvien laitosten kumppanit. Kansainvälinen hankekokous on suunniteltu pidettäväksi 7. ja 8. marraskuuta 2023, ja se on virstanpylväs hankkeen etenemisessä. Kokouksen aikana hankekumppanit tekevät yhteistyötä yliopistojen valvojien ja isäntäorganisaatioiden henkilöstön koulutusohjelmien hiomiseksi ja jakavat arvokkaita näkemyksiä. Lisäksi hankekumppanit keskustelevat IN-WORK-ohjelman pilottitoteutuksen yksityiskohdista, jotka on tarkoitus toteuttaa kussakin kumppanimaassa tulevina kuukausina.

Rovira i Virgili -yliopisto tuo mukanaan runsaasti kokemusta sellaisten koulutus- ja mentorointiohjelmien suunnittelusta, jotka on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja jotka helpottavat heidän integroitumistaan työmarkkinoille. INSERLAB: Program for Professional Orientation for Socio-Labor Integration -ohjelma on räätälöity 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille, joiden kehitysvammaisuusaste on vähintään 33 prosenttia. Aloitteessa keskitytään edistämään keskeisiä elämään ja työhön liittyviä taitoja, kuten tunneälyä, sosiaalisia taitoja ja henkilökohtaista itsenäisyyttä. Perimmäisenä tavoitteena on voimaannuttaa kehitysvammaisia henkilöitä ja helpottaa heidän integroitumistaan työmarkkinoille, jolloi

IN-WORKin kansainvälinen hankekokous tarjoaa hankekumppaneille tilaisuuden tehdä yhteistyötä, arvioida edistymistä ja vaihtaa parhaita käytäntöjä INSERLABin kaltaisten ohjelmien menestyksestä ammentaen.

Esimerkki INSERLAB-koulutusohjelmasta – palveluoppiminen sosiaalipuutarhassa